Tukaj si lahko preberete osnovne splošne pogoje o zasebnosti. Za več in bolj podrobne informacije nas OBVEZNO KONTAKTIRAJTE.

Podatki o podjetju:

 • Naziv: Matevž Pirš S.P., Gozdarstvo Pirš, PE TRGOVINA DOBLES
 • Naslov: Ljubljanska cesta 20, 1233 Dob, Slovenija
 • Matična številka: 3072720002
 • Davčna številka SI: 12176435
 • Davčni zavezanec za DDV: DA

Piškotki
Zakon ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012) prinaša spremembe glede same uporabe piškotkov za shranjevanje informacij shranjenih na računalniku uporabnika, ki dostopa na določeno spletno stran ali spletni mesto. Podjetje deluje v skladu z veljavno zakonodajo – Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR)

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
življenjsko dobo piškotka;
vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.
Z novim zakonom imate podrdroben vpogled o vseh piškotkih in tehnologijah in s tem predvsem boljše varovanje zasebnosti uporabnikov omenjene spletne strani. Na naši spletni strani piškotkov ni mogoče izključiti, saj so le-ti nujno potrebni za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Vse podrobne informacije o piškotkih se shranjujejo v vašem brskalniku. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Obvezni piškotki
Kot omenjeno, uporabljamo obvezne piškotke, katere ni moč spremeniti – to pomeni izključiti. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani in po tem, ko ste dobili obvestilo o uporabljenih piškotkih, se v celoti in nepreklicno strinjate, da na vašo napravo namestimo obvezne piškotke. Piškotki ne hranijo vaših osebnih podatkov, če nam ne pošljete sporočila preko kontaktnega obrazca.

Upravljanje s piškotki
S piškotki lahko po želji upravljate v vašem brskalniku. Lahko jih zbrišete, onemogočite ali pa spremenite nastavitve v zvezi z upravljanjem le-teh.

Navodila za najbolj popularne brskalnike:

 • Chrome
 • Firefox
 • Internet Explorer 7 in 8
 • Internet Explorer 9+
 • Opera
 • Safari

Katere osebne podatke zbiramo in kako jih uporabljamo?

Pravno obvestilo
Avtor vseh prispevkov na tej strani je avtor sam oziroma izvajalec. Vse pravice so pridržane, prepovedano pa je kakršno koli kopiranje in vsakršno objavljanje, reproduciranje in distribucija brez pisne privolitve avtorja oziroma izvajalca. Vsakršna neupravičena uporaba bo zagotovo kazensko preganjana, odškodninsko in sodno.

Kontaktni obrazec
S pošiljanjem sporočila preko kontaktnega obrazca bomo prejeli vse podatke, ki ste jih vpisali. Uporabljeni bodo le za odgovor na vaše sporočilo. S klikom na ”Pošlji sporočilo” se s tem nepreklicno strinjate.

Statistika
S pomočjo piškotkov, ki se uporabljajo za statistiko lahko na ta način zbiramo podatke o uporabnikih iz različnih spletnih mest in jih uporabljamo za povsem različne namene. To pomeni, da jih lahko uporabljamo za oglaševanje, statistiko in pa za izboljšavo prispevkov na spletni strani. S piškotki storitve Google Analytics zbiramo anonimne podatke. Ti podatki so lahko število obiskov spletne strani, čas in kraj dostopa spletne strani, iz katerega brskalnika dostopa do spletne strani in podobno.

S kom delimo vaše podatke?
Vaših osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Katere pravice imamo nad vašimi osebnimi podatki?
V kolikor ste preko naše spletne strani poslali sporočilo prek kontaktnega obrazca lahko zahtevate dokument, v katerem so razvidni vsi podatki, ki ste jih vpisali. Prav tako lahko zahtevate tudi izbris vseh osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas. V to se ne štejejo podatki, ki jih hranimo za administrativne, zakonsko določene in varnostne namene.

Nezaželena sporočila
Vsi vpisani podatki preko kontaktnega obrazca so lahko preverjeni s pomočjo samodejnega sistema, s čimer se obranimo pred nezaželenimi sporočili (spam).

Kontakt
Za več informacij nas lahko kontaktirate na spodnje podatke.

Telefon
041 741 810
E-mail
info@dobles.si