Dobles
Dobles
Domov

Dobles

DOBLES vse za mizarje in domače mojstre

V prodajnem programu trgovine Dobles lahko najdete vse za mizarje in tiste, ki se domačih popravil lotijo kar sami. V naši trgovini imamo pester izbor izdelkov svetovno znanih proizvajalcev.

In sicer:

Družba Milwaukee je bila ustanovljena leta 1924 in izdeluje svoja ročna orodja v značilni rdeči barvi, za uporabo po vsem svetu. Danes pomeni ime Milwaukee orodja najvišje kakovosti, trajnosti in zanesljivosti, ki jih je mogoče kupiti. Obširna proizvodna paleta pokriva čez 500 različnih modelov orodij. Za podporo vsakemu izdelku je na razpolago več kot 3500 različnih priborov.

 

 

Podjetje Blum deluje po vsem svetu že več kot 60 let in se je specializiralo za izdelavo funkcionalnega okovja za pohištvo. Med glavne skupine izdelkov spadajo sistemi dvižnih vrat, sistemi odmičnih spon in izvlečni sistemi za pohištvo – zlasti kuhinjsko

 

Podjetje SPAX International je in ostaja priključen na svoje mesto v Nemčiji že od leta 1823. Že vrsto let je SPAX bil ne le uspešna blagovna znamka , temveč tudi sinonim za najsodobnejšo,  inovativno in kakovostno proizvodnjo vijaka.  SPAX proizvaja nešteto različic izdelka, vse prilagojene na različne pogoje za stranke. Izdelki so na voljo v tipični zeleni embalaži z oznako izvora “Made in Germany “.

 

 

 

 

Avstrijsko podjetje Kaindl s sedežem v Salzburgu sodi med mednarodno vodilnih proizvajalcev lesnih materialov, parketa in lesenih podov. Deluje že več kot 100 le, njihovi izdelki pa so inovativni ter izpolnjujejo najstrožje kakovostne in okoljske standarde.

 

 

 

 

 

Podjetje Leitz GmbH & Co. KG je bilo ustanovljeno leta 1876 v Nemčiji in je prisotno na večini kontinentov sveta. V svetu so med vodilnimi po kvaliteti in obsegu proizvodnje orodja za obdelavo lesa. Leitz izdeluje rezilna orodja za obdelavo lesa, lesnih tvoriv, plastike, barvnih kovin in kompozitov. Izdelujejo in servisirajo orodje v HW, HSS in DIA kvaliteti: krožne žage, drobilce, skobeljne nože, rezkarje, svedre, nadrezkarje, izmenljive ploščice.

 

 

Rakoll lepila proizvaja H. B Fuller iz Nemčije, ki je vodilni svetovni formulator,   proizvajalec in tržnik lepil, tesnilnih mas in drugih specialnih kemičnih izdelkov .

 

 

 

Laguna je eden izmed vodilnih proizvajalcev opreme za drsna in zložljiva vrata. Moderne proizvodne linije za proizvodnjo in predelavo aluminija, plastični deli in pribor zagotavljajo kakovosten izdelek, posebna pozornost pa je posvečena oblikovanju opreme in inovativnih tehničnih rešitev.

 

 

 

Profesionalne delavne obleke Blaklader, primerne tudi za najbolj zahtevne ljudi, ki delajo v ekstremnih razmerah.

 

 

 

 

 

Montažna lepila:

Pomivalna korita:

 

Pnevmatcko orodje Prebena:

 

To in še mnogo več lahko najdete v naši trgovini.